RESTAURACJA BRYLANTOWA – Bal Sylwestrowy lata 60′ 70′
Rozpoczęcie godz. 20:00
OBOWIĄZUJĄ STROJE TEMATYCZNE
SYLWESTROWE MENU
Przystawka:
Quiche z kremem Royal w towarzystwie grzybów leśnych oraz terriny drobiowej
Zupa:
Krem z zielonego groszku z parmezanowym crostini
Danie główne:
Wyśmienita wołowina Wellington serwowana z puree
marchewkowo-imbirowym, cukinią grillowaną, oraz łezką Demi glace
Bufet zimny:
Volawenty faszerowane pastami
Deski mięsiw pieczonych oraz Półmiski wędlin szlacheckich
Pasztety
Jajka w sosie tatarskim
Roladka z szynki wędzonej z sałatką żydowską
Schab po Warszawsku, schab w sosie chrzanowym
Tatar
Śledzik na kilka sposobów
Pieczywo
Pikle
Bufet ciepły:
Flaki po staropolsku
Udka z kaczki w pomarańczach i jabłkach
Golonka na kapuście
Barszcz z krokietem
Bufet koktajlowy:
Ciasta domowe
Kawa, Herbata, Soki, Woda, Napoje gazowane – b.o
Alkohole:
Szampan o północy
Wódka biała 0,5l lub whisky 0,5l/para
Koszt 500 zł/para
Koszt z noclegiem 700 zł/para